assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

21 Januari 2012

IKAN BAKAR ALA KASSIM


okay yang atas ni namanya pemalas dan nak cepat .. 
kol 8 lebih tadi bertolak ke alai .. along balik n belanja ..


ikan bakar popular kat area aku ni .. malam ni tersangat lah ramai orang dek kerana nak raya tahun baru cina kan ?
biasanya kalau malam malam berdekatan dengan perayaan ni orang ramai balik kampung dan secara sukanya mereka meroyan royan datang ke tempat makan ikan bakar ..

GAMBAR kat atas tu *family aku dan makwe aku*

makwe=nenek

malam semalam adik aku touching sebab permintaan dia tak dipenuhi . plannye lepasmakan tu dia nak main bowling , tapi tak jadi ,kesudahannya makan sikit then buat muka .


ni siakap bakar , sempat amik gambar ni je 

menu semalam :

jenak 3rasa
jenak sweet sour
siakap bakar sambal
siakap bakar kosong
sotong goreng tepung
kupang sambal
nasi lemak
fresh oren 2 jag

tu je .. total makan satu family rm163 ..



Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI