assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

16 Januari 2012

7 >> sifat sifat mazmumah


like ustazah rite ?hahahahaha.. bukan apa sebenarnya setelah keberangkatan roomate aku ni ke kampung halaman masing masing .. dan aku pun tinggal berseorangan ni aku semakin liar mengedit blog ni .. al maklum lah malas kan? 

MALAS

ni la sifat mazmumahnye .. nak balik 19 ni tapi barang barang satu hapah pun tak kemas lagi yoo .. ya ampun , barang barang dah la melampau banyak nye .. lagi satu setelah siap memacking nanti pasti akan kena angkut bebarang tersebut ke level tiga bangunan sebelah ni ha .. aiyooo sapa mahu tolong woo.. 

bebarang seni yang belum kemas jugak ni .. si papan ! oh ya baru aku teringat akan papan si lan kawan aku tu .. aku letak depan toilet tadi .. alamak .. dia dah balik semenanjung dah tu .. siap bagi mesej untuk jeleskan aku "zia lan dah sampai kl" =p ..memang jeles giler amat dasyat tau tak lan .. 

ok la bukan lah nak sangat cerita pasal malas tu .. semangat ingin mengupdate blog sedang berkobar kobar ini ..jadi jangan kacau ..sat lagi nak ke bilik 24jam kolej ni ha .. untuk berdiskusi sangat la kan ? melihat movie bersamarakan rakan seperjuangan yang masih tak balik lagi ..


6 >> kenyataan yang tak dapat disangkal ..

apa lagi yang boleh dibuat ketika saat saat yang macam ni .. kawan kawan dah ramai balik ke semenanjung .. post post aku langsung tak de yang ilmiah sebabnyehati aku kesunyian sudah ni .. bilik kekosongan .. tanpe teman berbual .. so bored you know .. nasib baik lah ada medium yang macam ni .. memang sesuai sangat la untuk aku meraban tak tentu pasal ..

aktivit aku hari ini ialah banguntido ,hantar finalproject en A ,then makan , hantar kawn kawan naik kereta untuk ke airport dengan lambainan yang penuh dengan kesedihan ..
tinggal lah aku , eno ,mun,aedy , woonjie, well

tapi besiok eno nak balik ke rumah makcikdie .well balik petang ni .. ah .. sunyi kot ..

malam ni melepak di bilik 24 jam dengan geng yang kurang .. moga moga hepi saja lah ..
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI