assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

21 Januari 2012

Trip to Annah Rais

annah rais , rumah panjang .. aku dan classmate stay sini 2hari1 malam je .. nak masuk sini kena bayaran la .. Rm90 setiap sorg .. kami pergi sini bukan atas dasar suka suka .. kami pegi sini sebab assignment basic photography ..
apa apa pun trip ni telah membuatkan kami fine art bersatu lagi ... so sweet ..


disebabkan aku bukannya seorang photographer yaang baik inilah segala hasilnya .. apa yang penting kat sini mmg best


banyak laluan yang menggunakan titimcm ni



ni briefing sikit pasal tempat ni ..


ok ni aktiviti menari k .. kami dijemput menari sekali ngan penari tu .. malangnya aku xde gambar2 yang kami menari same .. yelakan aku pun sibuk menari.. sape je yang nak amikkan gambau ..



okay nantikan part yang setrusnya ye ..


i love sarawak ...




Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI