assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

SAMPUL DUIT RAYA

Lama lagi nak raya lah !

kami dah sediakan design sampul raya cun cun untuk awak pilih.

Seandainya awak dah ada design, boleh saja bagi pada kami untuk di cetak.

sampul raya ni bukan di khaskan untuk hari raya je tau, kebiasaannya sampul raya ni untuk dihulurkan semasa SALAM KAUT, nak bagi parent ke.. atau apa apa majlis yang bersesuaian.

Pihak kami dengan bergembiranya nak tawarkan PILIHAN BIJAK, yang mana kalau awak tempah pada 1feb-28feb ni, kami nak bagi HARGA SEMPOI bak hang...

tak percaya? okay, awak boleh whatsapp kami
di +60137385249

atau boleh email ke bakart.reka@gmail.com













Nak tengok banyak lagi design? boleh terus ke 

http://bit.ly/2ka9G9Y

Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI