assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

09 Januari 2013

Seramik Kreatif

ini yang aku belajar semester ini.

apa yang aku rasa bila dah nak habis semester ini tentang subjek ini. Seriusnya aku blur sedikit sebab lecturer selalu tak ada, dan aku tak boleh nak salahkan lec sepenuhnya sebab pelajaran ini bergantung pada diri sendiri jugakkan, kalau rasa nak pandai lebih tu, stay la dekat library dan pulun lah segala mala buku yang berkaitan dengan subjek itu.

belum siap sepenuhnya. Sebab kee ini memerlukan ketekunan yang gila gila. 

dan aku dengan bangganya dah dapat mengenal pasti masalah dan punca utama. Dan ini akan memudahkan aku buat degan lebih berhati-hati pada masa akan datang.

Air Asia,10 000 tempat duduk percuma?

assalamualaikum,
salam satu malaysia.

haha. ni ha yang dok kecoh sangat pasai tiket murah,tiket murah, apa kome dok sembang pun aku tak faham, tapi bila dah orang post sana sini, google translate bagai, aku mulalah faham sikit-sikitkan, Then, nak jadikan cerita aku pun pergilah usha web air asia. pergi cek harga tarikh aku balik tu.

AKU MACAM NAK JERIT KUAT KUAT.

sebab ?


okay. Sila gambarkan perasaan. :)

itulah nak menyesal pun. NASI DAH SELESAI JADI BUBUR.

anggap je tak de rezeki .

WAH,positifnya aku.

untuk pengetahuan, Offer ni buka hari ini je, besok dah boleh cakap BYE2 dah. So,sape sape yang free tak kira masa tu bolehlah duk usha usha tarikh mane yang free, then pergi le melancong, Walaupun dalam negara sendiri.

 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI