assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

24 Januari 2012

BEST PHOTO CONTEST


baiklah , semenjak dua tiga menjak ini kelihatan suka benar aku join contest ..
hari ini aku nak join contest by akinamar

kalau korang nak join pun bolehhhh
just klik banner bawah ni ha
dan ikuti segala syarat .. then .. bereh boh







saya rasa gambar saya ni best kerana :

aksi aksi saya dan kawan kawan ni memang unik , dan jarang kami semua buat . lagi satu gambar ni merupakan memori indah buat saya ,dan tak kan lupakannya . 
cik akin ? nanti ada rezeki meh la datang sarawak , g kat ranchan ni ..peh .memang terbaik lah

buat anda anda yang ingin terlibat sama join ini contest tarikh tutup 3 march au .. jadi meh cepat cepat join , rugi rasanya lau tak join , hadiah begitu menarik 


pandangan tentang blog akin amar ?

tak banyak yang dapat komen , coz sayakan kan baru lagi =p
ilmu blog pun tak penuh lagi di dada ni ..


saya tag :

Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI