assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

25 Disember 2015

NIGHT AT MACALISTER- Muzium dan Balai Seni Lukis Pulau Pinang

MUZIUM DAN BALI SENI PULAU PINANG

Yes, memang patot cakap best dan puas hati sangat dapat berpraktikal 3bulan dekat sini. Actually nak lebih lagi. Sebab aku memang suka duduk tempat orang, bukan tak kenang tempat membesau, tapi bila kita kat tempat orang kita dapat explore.

Kejadahnye, tempat sendiri pon tak habis explore lagi.hahahhaah

ada satu hari dalam 3 bulan kami berpraktikal tu ada satu program. Namanya NIGHT AT MACALISTER.

tujuan program ni, ko kena tidur dalam muzium semalaman tau, bukan sejam..hahahha

penah pegi muzium tak? ek eleh mesti penah pegi punya kan, dalam muzium punya suasana sunyi-sunyi gitu macam dalam gua. Eh, dalam gua ada bunyi kelawau, so takde lah sunyi nau kan?

tak kesah lah, sebelum acara tidur tu, kiteorang dibahagikan kepada beberapa kumpulan untuk menjelajah kawasan muzium pada waktu malam. Seram, gelap gelap ape jadah tak seram. Betul tak?


seram tak?hahahaha acah acah


he took all photo yee







Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI