assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

25 Disember 2015

Unique Contruction

that was my artpiece!



Setahun dah berlalu, bermakna berape bulan dah tangan ni tidak bersentuhan manja dengan tanah liat. Tak dapat nak ungkap betapa kurindu padamu,katakanlah kau cinta padaku.

ini adalahlah sebahagian daripada projek akhir tahun masa di UNIMAS, Ijazah Sarjana Muda Seni Gunaan dan Kreatif dengan kepujian Seni Halus.

dah macam construction terbengkalaikan?

tajuk kajian KESAN SMOKE FIRING TERHADAP PERMUKAAN SERAMIK.

Alhamdulillah subjek ni dapat score, memang rasa tak rugi masa berhempas pulas siang dan malam belek mebelek dan buat mengkaji pasal smoke firing.

Walau sekarang dah tak pegang tanah liat sangat takpe, insyaAllah coming soon lepas semua matlamat jelas akan berkecimpung balik dalam arena ni.

Sape pelajar seramik jugak? HIGH 5!!!!!!!!







Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI