assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

24 Disember 2015

MUSIM KAHWIN- Dn Andaman Puchong

DAH KIRA BAJET NAK KAHWIN?

DAH ADA JURUANDAM?

PELAMIN?

BAJU PERANTIN?

Okay, rilek-rilek, akak akan tolong korang sikit cari idea nak kawen ni okay.


klik je, akan terus ke facebook beliau.

akak Siti punya servis memang awesome der, make up cun, korang boleh request lah nak jenis apa pon, gerenti dia boleh penuhi impian yang korang inginkan masa bergelar RAJA SEHARI nanti.

jom kita layan sikit hasil kerja Kak Siti






nanti akak bagi yang lain okay.

continue.. 26/12

 Kami beroperasi di PUCHONG PRIMA... JEMPUT DTG KE BUTIK DN ANDAMAN...
💚
 Whatsapp | 0122706717



daripada rumah dah ade kedai dah akak ni, Jom support perniagaan akak ni k



Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI