assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

28 Disember 2012

SATOK dan WATEFRONT


ini ialah pemandangan di water front. kenapa aku dan geng pergi sini? sebab time ni nak balik semenanjung dah untuk cuti sem, jadi kami orang pergi sini untuk beli kek lapis wa ikan terubuk masinlah kan.


kalau nak pergi beli itu semua kena lah seberang dulukan? jadi nye inilah kenderaan yang paling sesuai untuk pergi sebelah sana. Murah je pon, kalau nak naik kena bayar rm0.50 . mampukan? kan? kan? sambil sambil tu dapat menikmati keindahan sungai ni. Eh korang jangan risau tiada BUAYA pun . Selamat pergi selamat balik . In sha Allah.


sedang kami lepak lepak lepas beli kek lapis ni. munculla seorang pakcik ni, jual kerepek, kawan kami yang sorang tu dah buat muka blur, eh nak beli ke tak nak beli ke tak. konfius konfius..
last macam terpaksa beli tau . Gila mahal! pastu sikit.


ini pulak di SATOK . datang datang je time tu ada pertunjukkan ular bagai. Tak usha sangat pun, Layan layan macam tu je.



dah puas jalan , usha gelang pulak. Memang hasrat datang sini nak beli gelang banayk bayak . nampak macam tamak kan? apa tak tamaknye murah lah sangat harganya . RM1 :) 
ha ha yang baca entri ni mesti nak satu kan?


my gang . lagi tiga lesap . Sweet tak? tapi kadang kadang ada sour jugak. 



jalan jalan di pasar satok ,ternampak PISANG . oh myyyyyy FEBRET tu .. apa tunggu lagi kami pun belilah. GILA MURAH. tak de lah maksud aku mpisang tu murah jer.
NIKMAT sangat


dah kenyangkan? Minum minum air ...





Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI