assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

28 Disember 2012

MATANG FAMILY PARK


Budak budak UNIMAS kalau yang tak penah pergi sini nampak macam pelik pulak. Ini antara salah satu tempat kunjungan student time stress ataupun time untuk berseronok dengan rakan-rakan tercinta. Banyak gamabr,tapi mana perginya tah.

kami orang pergi dekat sini untuk bersuka ria, dan merapatkan ukhuwah antara satu sama lain.

Aktiviti paling best time ini ialah tahan nafas dalam air !

kahkahkah.. ada dua orang makcik tu ketawa je tau, aku fikirkan ketawa sebab apa, PUNCAnya ialah apabila makcik tu ketawakan aku.

SEBAB!

geng aku kenakan aku, sebenarnya diorang tak masukkan kepala dalam air pun. eeeeee,geram gila masa tu, sampai hati. Tapi fikirkan kawan,redha jela. Macam-macam ragam diorang ini.

love.love.love.


Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI