assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

09 Januari 2016

ORKIDLICIOUS BATCH 1- MIA SQUARE

Tahun baru, Design-design tudung semua BARU

seriusly, aku memang suka sangat-sangat Bawal Orkidlicious ni, memberi kepuasan kepada si pemakai. Dah la warna & design yang lelawa, Lepas tu murah.

SAPE TAK NAK?

Well, aku percaya ramai lagi yang tak tahu kewujudan BAWAL kat ORKIDLICIOUS

I am one of ORKIDLICIOUS reseller & fans

Kelebihan pada RESELLER ini adalah korang akan dapat design yang lain, tak sama macam reseller lain punya design. Maksudnya setiap orang tak perlu berebut-rebut design yang sama. 

kalau korang nak maklumat lanjut, direct whatsapp aku

+60137385249
+60137385249
+60137385249


& Follow page aku ni.

















CARA ORDER.

NAMA: AMINAH BT ABU
ALAMAT: MELAKA....
KOD: MIA 2, MIA 5,MIA10

WHATSAPP KE +60137385249


Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI