assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

09 Januari 2016

Header Facebook


Hi,

aku paling suka buat perkara yang paling aku suka, sebab ia akan pstinya menjamin kepuasan maksima. TAPI, setelah berfikir balik kenapa aku tak jadikan sebagai pendapatan je. Betul tak?

Okay, macam ni, aku tengah struggle mencari identiti sebuah perniagaan, dan sedang bereksperimentasi tentang penggunaan media sosial ini.

yang atas tu adalah header untuk facebook page aku. Okay tak?

im doing this, & at the same time aku buat logo untuk kawan-kawan aku jugak :)

Dalam usaha untuk memajukan diri kita kena rajin mencuba agar minda kita akan lebih terbuka luas. Ha gitu, TERBUKA macam mana tu? maksudnya apabila kita mempelajari sesuatu pasti akan ada perkara baru yang kita dapat.

Untuk mengetahui perkara baru tu, sudah semestinya kita membuat kajian lanjut. Jadinya, proses pembelajaran berterusan dalam langkah kita nak mencari ilmu tu.

Faham ke faham.

by the way, apa kata ringankan tangan jenguk dan like facebook page aku tu :) Sekadar menolong, kalau tak pon boleh beli tudung Bawal yang super gorgeous tu.




Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI