assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

04 Ogos 2013

Bermula Dah Cuti

orang dah start cuti dekat kampung ni dah lama dah.
aku je baru terhegeh hegeh nak balik kampung,then goyang kaki.

Ikut kiraan kepala otak aku ni balik kampung ni best!
tapi aku kalau dah balik kampung, tak sah kalau tak
BERGADUH!

gua dah 21 tahun 10 bulan beb!
nak gaduh ngan adik adik ni penat tau.
nak layan kerenah samdol diorang tu..
rasa macam nak berlari 2000 meter tanpa henti.

lepas tu, belum cukup aktiviti gaduh.
datang kehendak aku yang pemalas ni, nak kena kemas rumah,
mak balik kerja tengok satu hapah tak terusik
pasti pasti kena berleter 24jam tanpa henti
auchhh

ibarat kena tembak dengan peluru paling tajam doh.

lastly, wa rileksss je..
buat muka cool.
pastu orang pun benci dan macam nak halau aku balik sarawak!
padan muka.

Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI