assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

31 Julai 2013

Do It Crazy

Assalamualaikum.

Hari ini, Genap sebulan aku ber honeymoon di Sarawak. Pendek cerita sepanjang sebulan di sini tak banyak kehendak tercapai melainkan kehendak berhibur sahaja yang boleh dikatakan 80%, alasannya: The Summer Mall baru je buka. Memang kebiasaan mall baru bukak ni murah-murah belakakan? jadi aku dengan lasaknya berlari-lari dengan tipunya mengelilingi seluruh pelusuk mall dengan hati yang berdebar.

sebab takut duit habis,terbeli barang.

okay,bukan itu yang hendak dinyatakan dengan lebih jelas dalam entri ini, Sebenarnya, nak cerita pasal tajuk tu. Apa yang DO IT CRAZY ?  

haa... ini satu game untuk LOISSON OFFICER 2013/2014 Universiti Malaysia Sarawak. Aku antara 300 orang yang terpilih dari 900 orang yang mohon. Syukur.

Tapi, do it crazy ni special untuk kolej cempaka je tau, Kolej cempaka salah satu nama kolej yang terdapat dalam unimas. Kami dikehendaki membuat satu aksi yang agak crazy. Kecrazy-an itu mestilah dibuktikan dalam bentuk gambar.

dan ini :


gambar yang aku bagi untuk melaksanakan tugasan yang diberikan. Aku rasa ini tak cukup crazy. Memandangkan aku malas nak amik gambar banyak-banyak,hanya ini yang dapat aku selitkan.



Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI