assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

28 Julai 2013

Chicken Hartz

Assalamualaikum

wahai saudara dan saudari
amboi formal pulak ek.


okay. ini waktu waktu perut tengah ditiup angin badai disebabkan menahan lapar semate mate kerana nak amkan dekat Sarawak Plaza ni. Bayar Rm20 satu kepala then melantak la makanan kat sini selama 2jam, dua jam okay. Before datang sini kena belajar dulu tips untuk makan. Sebabnya kalau tersilap makan. Eh maksud aku tersilap makan tu, kalau makan makanan yang berat dulu maknaya kita akan berasa kenyang awal..ye dak?


hee.. we love makan makan bersama.

kami orang datang sini bersebab.
Sebabnya, kami nak celebrate birthday 3 orang sahabat ni sekaligus. Senang.
MAS,LAN,HAFA


hoo yeah.. ini kek mereka..
al kesah kek ni tak dapat dijamah dengan habisnya kerana perut kami amatlah kekenyangan .

apabila perut dah kenyang sakan bolehlah bersantai , berurut2 seketika sambil diperhati orang.Malu2



sahabat aku di UNIMAS. 11 orang. Gaduh Bertekak Tarik muka dengan yang ini jela, hahaha. 





Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI