assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

18 Januari 2013

Terfaktab dan Fixi

Assalamualaikum.

Selamat pagi wahai warga pembaca yang cun cun kachak kachak belako. Kamek sikda topik yang hot untuk dibicarakan tetapi cik ada informasi best ( ini bagi aku lah kan) .

1.tentang FIXI
  • pada mulanya aku ingatkan yang FIXI ini ialah sejenis basikal yang tengah hotpada masa kini. OPSS, rupanya silap tanggapan aku itu di mana FIXI merupakan sebuah pengeluar buku yang buat aku jatuh hati sey. 
MACAM MANA BOLEH KENAL?
  • Pada suatu petang, seorang kawan yang sangat galak mengSHARE satu cerita pendeknya sambil dibnatu oleh rakan rapat beliau, musykil bin geram, ape ke benda la diorang ni dok share share, malas gila nak baca, MasyaAllah gila tak penuh wall dengan cerita dia, Ok, last last kena baca jugak, sebab nampak tajuk SUMBAT macam best jak.
  • Kawan aku yang join tu menang dalam contest tu, so dia dapat lah sebuah buku SUMBAT, gembira bukan main lagi.
  • Sambung balik, lepas kemenangan kawan aku tu, aku pun tanya apa itu FIXI? proses godeh godeh dan sebgainya membuatkan aku terlepas cakap "WOW" . menarik kot.. tak sabar sabar nak dapatkan buku diorang masa balik nanti .
  • antara buku diorang  :
                             


memang nampak urban an? korang tekan je gambar tu, nanti akan direct pergi ke website diorang.

2.tentang TERFAKTAB

Definisi cinta sampai ke bulan dan beyond

Terfaktab

malei nak sembang banyak banyak, lebih baik klik je atas ni. korang definisikanlah pengeluar yang aku bagi tau.

ni antara entri aku baca  :


*nak baca lebih lebih kena g sana lah.

#balik melaka nak redah popular dan MPH!!!
Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI