assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

18 Januari 2013

Manfaat Beriadah

assalamualaikum
selamat malam

hari ke tiga habis exam, duduk bersendirian lagi dirumah, housemate semua dah bla balik kampung tanpa ucapkan sepatah haram 'bye-bye'. Berlagak sungguh masing masing dapat balik awal dari aku. Duduk tercanguk dalam bilik lebih kurang dalam 18 jam, dan balance nya tu keluar hantar barang ke rumah sewa,makan,minum,mandi,solat,tido. Best betul kehidupan amcam ni, kosong! tanpa perlu fikir belajar. Hahahaha..

musnah,musnah wey masa depan kalau duduk macam ini je, perkembangan pun tarak! hari hari aku belasah maggi. Bak kate kawan aku pun "nak bagi kepala hang botak ke?". Sodih sodih, bukan nak sangat makan maggi tu, tapi masalah kewangan itu mengatasi segalanya. Sabar jela , balik kampung ni aku nak belasah makanan sedap sedap, kalau setakat maggi ni aku dah jemu plus tak ank hadap langsunglah. pergilah kau main jauh jauh






ini antara aktiviti yang aku lakukan semasa waktu petang yang indah bersama teman teman seperjuangan.

ada yang lain tapi mereka duduk luar, maksudnya mereka tak dapat kolej .


#just that.


im happy with them,no matter what happen in the future, im still love them.

hope so !

Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI