assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

17 Januari 2013

Eksplisit Sarawak


Assalamualaikum.



my best best best friends ..


hello ! semalam last paper. Ye last paper. ADVANCED ELECTRONIC ART. Lepas je berhempas pulas jawab exam tersebut. We all pergi MCR ( my chicken restauranttt) MCR ni ada dekat sarawak je u all , lau kat semenanjung aku tak penah terserempak lagi. AYAM? besauuu.. Pedas! itu yang menyelerakan tekak kampung aku ini. Pergi ngan kawan kawan bersepakat aku. Seriusnya, kalau tengah tak dak mood, jumpa je mereka, automatically mood akan berubah. Percaya? tak kan. terpulanglah.

kami orang ni dah kawan hampir 1 tahun setengah , ada yang dah kawan dari sekolah menengah, tapi dia tak nampak, sebab tukang ambil gambar.

Hari ini masing masing dah mengira jam mengira hari nak balik negeri masing masing. So sad... tapi cuti tu tak dak lama mana pun, sebulan je.

Naik cuti ini dah masuk semester 4, yahooo. Berdebar le nak oi, lagi banyak sem lagi kuat dugaan dan cabarannya.

#tak tau nak cakap banyak pasal mereka, sebab best! tulah.....

Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI