assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

18 Mei 2012

DEAN ? DEEN

as salam ..
today , and everyday hari yang memenatkan otak dan badan . Hari ini sahaja aku ade tiga kelassss .. dari pagi sampai ke malam . huwaa ,, & then malam ni ade program keilmuan sikit . meh le datang kawan kawan  :) tu pun kalau dekat lah . kat panggung gemilang kolej cempaka je . DEAN vs DEEN ?


selepas pada majlis ni akan ada keja untuk siapkan stage . al maklumlah besok CREATIST DAY . dan aku dan kawan kawan AJK prob ... kena lah bertungkus lumus sikit . Woon Jie is my leader . so so so so many kerja . anybody yang sanggup nak tolong . lagi satu tak sanggup menghadapi minggu depan . hah . hanya tuhan yang tahu 

Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI