assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

18 Mei 2012

Celebrate birthday



selamat selamat selamat :)

untuk bulan mei ni kami meraikan dua bezday sahabat kami . Lan & mas . Hee~ even kek nampak murah tapi nilai yang ada pada kek tu sangat bermakna tau . unutuk bezday lan , kami sambut dekat tepi tasik . hee~ kemain lagi buat suprised . nyorok nyorok blakang tembok separuh tu . baling baling tepung . calit calit kek . sampai kotor baju baju kami . sungguh menyeronokkan pada hari kejadian . Mas pulak , kiteorang sambut dekat pavi a.k.a pavilion . gahkan nama makan kami . :) kami bawak mas dekat belakang blok still tepi tasik gak . bagi die kek angry bird .padahal die tak suke mane pun kek tu . sbb angry birdkan , aku & woonjie beli gak kek tu sbb kek tu wane merah . die penggile wane merah . kalau boleh sume barang die nak wane merah au . 



hope we'll dapat berbahagia bersahabat sampai selama lamenye ..


Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI