assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

24 November 2016

KONGSI ARTIKEL PON DAH DAPAT DUIT?





Assalamualaikum,

pernah tahu tak macam mana cara paling senang nak dapat duit? sebelum tu, adakah benda/ perkara yang mudah sangat nak dapat ni?

macam tak percaya mula-mulakan? untuk sekarang ni masih dalam proses try and error. 


8 SHARE

apa itu 8 share?

8Share adalah kelab ganjaran peribadi untuk pengguna media sosial yang suka mendapat barangan percuma, wang tambahan setiap bulan, dan menjadi yang pertama untuk memperkenalkan sesuatu yang baru.

Siapa boleh menyertai 8Share?
Sesiapa sahaja yang suka berkongsi perkara dan berita yang kool dengan rakan-rakan melalui laman web media sosial! 8Share kini berada di Malaysia, India, Philippines, dan Singapura. Daftar sekarang .
Bagaimana saya mendapat ganjaran dengan 8Share?
And akan dibayar tunai dengan menyiarkan Special kami. Anda juga akan dibayar apabila anda mengajak kawan-kawan anda menyertai 8Share. Dapatkan Mata Sumbangan (BP) dengan menjadi ahli 8Share yang aktif. Kami juga akan mengadakan peraduan untuk anda memenangi pelbagai gajet dan hadiah. Ketahui lebih lanjut tentang ganjaran.
Apakah Lawatan Unik (U.V.)?
Lawatan Unik (U.V) untuk ahli 8Share di Malaysia, ialah klik pada pautan Special dari pelawat unik yang datang dari dalam Malaysia.
Bagaimana saya boleh terima wang yang saya perolehi dari 8Share?
Semua transaksi wang akan dibuat melalui pemindahan wang dalam talian, selepas permintaan transaksi cash out dibuat.
Adakah saya perlu membayar apa-apa untuk membuat akaun di 8Share?
Tidak, semuanya percuma.
Adakah saya perlukan apa-apa yang istimewa untuk menggunakan 8Share?
Jika anda mempunyai akaun sosial media seperti Google+, Twitter dan lain-lain dan anda juga suka berkongsi pelbagai cerita yang kool, anda boleh sertai kami. Sertai kami sekarang!
Bagaimana saya boleh menjadi sebahagian daripada 8Share?
Pergi ke 8SHARE dan klik butang "Sign up" untuk membuka akaun 8Share anda. Anda akan diminta untuk mengaktifkan akaun anda dimana, satu link pengaktifan akan dihantar melalui emel. Semak emel anda, klik pada link pengaktifan yang diterima dan anda akan dihantar ke halaman utama dan anda boleh terus menggunakan akaun 8Share!
Mengapa saya tidak menerima email pengaktifan saya?
Emel pengaktifan selalunya mengambil masa selama 5 minit untuk smpai ke akaun emel anda bergantung kepada keadaan trafik emel pada masa itu. Selain itu, emel pengaktfan itu juga mungkin masuk ke dalam ruang Spam atau Junk emel anda. Jika ia mengambil masa yang sangat lama untuk sampai ke akaun emel anda, sila maklumkan kepada kami melalui butang "Talk To Us" di bahagian bawah 8Share Dashboard anda supaya kami boleh membantu anda. Anda mestilah log in ke akaun anda untuk melihat Dashboard 8Share anda.
Bagaimana saya boleh mendapat wang daripada menyiarkan Special?
Anda akan diberi URL unik pautan link untuk setiap Special yang anda telah siarkan - link ini akan digunakan untuk menjejak semua lawatan unik (U.V.) anda. Anda akan diberi ganjaran untuk setiap lawatan unik yang diterima selagi kempen Special tersebut masih lagi berjalan dan ganjaran yang akan diberikan belum habis lagi digunakan, sehingga anda mencapai ganjaran maksima untuk Special tersebut.
Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI