assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

21 Januari 2016

BOOKCAFE- Pilihan pembaca era ini.


klik gambar

Sekarang ni dah tak susah nak beli buku tau. Segalanya di hujung jari. Klik-klik sampai depan rumah. heheh.

Okay, la ni ada jumpa satu website yang menjual buku-buku PTS, kalau anda rasa macam tak sempat nak pergi bookstore. Aish.. don't worry saudari dan saudara, medium online bookstore ni sangatlah mudah dan berbaloi kalau jadi ahli.

Sebelum tu mesti nak tahu perkhidmatan BOOKCAFE ni best ke? trusted ke?



klik gambar

Tak sabar rasanya nak tambah koleksi buku-buku baru.


klik gambar

Oh lupa cara nak sign up ahli.

SIGN UP  dulu


lepas tu boleh SIGN IN



Okay, dah boleh beli buku dengan mudahnya.

Selamat membaca.

Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI