assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

26 Disember 2015

Motivasi- Dr Azizan Osman

style aku, kalau pagi-pagi gini nak dapatkan semangat yang luar biasa baik buat sesuatu yang boleh mendatangkan semangat tu.

antaranya:

  • dengar motivasi pagi dari orang yang dah berjaya, tak kira dalam apa jua bidang
  • baca buku yang berunsur kerohanian,yang dapat membawa ko pulang ke pangkal jalan,insyaAllah akan  tenang lepas tu
Pagi ni aku dengar Dr Azizan punya facebook live tentang persedian untuk hadapi 2016.



kate beliau kita kena nilaikan balik apa yang berlaku pada tahun 2015 ni.

1. Kebahagian

macam mana tahap bahagia kita pade tahun 2015 ni, adakah kita dah berpuas hati?

2. Kewangan
3. Perhubungan 
4. Komitmen sumbangan
5. Memberi manfaat?
6.Memberi inspirasi ke tak
7. Matlamat 2015 tercapai?
8.Kerohanian
9. Masa kita

kalau nak dengar boleh klik gambar kat atas tu ye.

Jom kita perbaiki mana yang kurang pada tahun 2015 ni agar 2016 ni kita boleh menjadi seorang yang memberi manfaat kepada orang lain tak kira dalam bidang apa pun yang kita ceburi. InsyaAllah.

Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI