assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

05 Mac 2015

FIKIR

Assalamualaikum


Road to klang lagi.
Bergerak awal pagi dari rumah sebab nak pergi pos barang customer then jumpe cikgu dekat s.k telok mas.

Pagi pagi lagi aku dah tergeram dengan staf pejabay pos, sebabnya nak mintak borang pos laju pon die suruh beratur. Alahai kak, bagi je pon bukan saya nak buat bayaran ape ape, pergi pejabat pos aeon okay je staf tu bagi.
Aihhhh,

Pagi pagi aku dah mengeluh panjang.
Banyak juga benda jadi pagi ni. Sekarang lepak MC sorang sorang sebab tiket bus jam 4 petang. Lama oi, nak jalan ke tempat lain malas,panas. Nak lepak surau berkunci. Jadi sebab tu aku meroyan taip taip ni.

Aku perlu ubah sesuatu lah.
Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI