assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

20 Jun 2013

EXPANDED MEDIA 1


Assalamualaikum.

ini second project by: aku dan kawan kawan. Untuk kelas ini kami  dibenarkan untuk mengexplore apa apa media yang boleh dijadikan artwork. Kali ini dalam skala besarlah. Aku target untuk projek kali ini aku and the gang akan performlah, sebabnya macam yakin idea kami ini akan diterima pakai oleh lecturer comel, tapi jauh panggang dari api, kami telah laksanakan projek kami dengan kurang jayenya,walaupun kami gigih dalam proses menyiapkannya.

gambar diatas menunjukkan aku.


ini gambar proses serta mock-up . Anyaman tangan 100%.

pada asalnya kami nak buat tempurung kelapa sebab motifnya kaminak bawak kesedaran era ini dalam zaman dahulu, dimana kebanyakan orang seolah olah berada di bawah tempurung dek kerana kurang informasi mengenai keadaan duni sebenar.Tapi idea kami ini ditolak! how sad we are,,,, 

kami nekad untuk hasilkan bayang la pulak.

u
#sambung kemudian.mengantuk sungguh dah ni

Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI