assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

16 Januari 2012

7 >> sifat sifat mazmumah


like ustazah rite ?hahahahaha.. bukan apa sebenarnya setelah keberangkatan roomate aku ni ke kampung halaman masing masing .. dan aku pun tinggal berseorangan ni aku semakin liar mengedit blog ni .. al maklum lah malas kan? 

MALAS

ni la sifat mazmumahnye .. nak balik 19 ni tapi barang barang satu hapah pun tak kemas lagi yoo .. ya ampun , barang barang dah la melampau banyak nye .. lagi satu setelah siap memacking nanti pasti akan kena angkut bebarang tersebut ke level tiga bangunan sebelah ni ha .. aiyooo sapa mahu tolong woo.. 

bebarang seni yang belum kemas jugak ni .. si papan ! oh ya baru aku teringat akan papan si lan kawan aku tu .. aku letak depan toilet tadi .. alamak .. dia dah balik semenanjung dah tu .. siap bagi mesej untuk jeleskan aku "zia lan dah sampai kl" =p ..memang jeles giler amat dasyat tau tak lan .. 

ok la bukan lah nak sangat cerita pasal malas tu .. semangat ingin mengupdate blog sedang berkobar kobar ini ..jadi jangan kacau ..sat lagi nak ke bilik 24jam kolej ni ha .. untuk berdiskusi sangat la kan ? melihat movie bersamarakan rakan seperjuangan yang masih tak balik lagi ..


Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI