assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

12 Disember 2012

Final Exam

assalamualaikum.

ya habibi ya maulana.
lama nya tak post, bukan sebab apa tapi sebab malas dan sibuk dengan tugasan harian yang memerlukan tenaga yang banyak. Di sini ingin memberitahu bahawasanya aku mempunyai blog lain. EH , bukan milik aku secara keseluruhan, tetapi milik rakan kongsi jugak . Ini merupakan tugasan berkumpulan kami dalam subjek seni elektronik lanjutan dan TMX pengguna komputer akhir.

Disebabkan kekangan masa, masalah ini dapat diatasi dengan mencuri masa makan .tidur,dan keluar bilik. Nak hadap benda ni bagi puas tak cukup setakat duduk dua jam. Lagi-lagi aku yang suka dengan it ni,Walaupun hakikatnya kurang mahir,tapi aku gagahkan diri untuk menghadap benda ni lama lama .

sebenarnya,aku curi masapagi pagi ini,

nak pergi ke library,nak pergi ke bengkel....

#pesan lecturer aku..SABAR BANYAK-BANYAK


Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI