assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

27 Disember 2012

Betul Ke Bohong ?

assalamualaikum

ha ah, apa yang betul apayang bohong le tu .

Jawab satu soalan boleh ?
Bagi pendapat anda tu boleh ?


APA PENDAPAT ANDA,JIKA SOALAN YANG ANDA BAGI PADA KAWAN-KAWAN ANDA, KELUARGA ANDA, PADA SESIAPA JE LA, DIBALAS DENGAN SOALAN BALIK.

Any Idea ?

simple right ... 

i got jawapan yang tak masuk akal bila post benda ni di facebook. 

hope u all jawab dengan ikhlas lah ek?





Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI