assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

25 Julai 2012

cuti betul betul di manfaatkan

duduknya aku di sini memang agak mewah juak lah agaknya , untuk hari ini aku berbuka di nandos . fulamak ,siyes tu bukan selera aku , tapi aku follow je tunang along aku belanja , secara keseluruhannya agak sedap kalau tidak di campurkan dengan sosnya yang rasa tak sedap :) 
aku orang kampungkan jadinye tak biasa sangat makan benda mahal2 ni kecuali kfc ,mcd tu .hee~ 
hah ,sebelum bukak puase tu jalan jalan sat ,


dapatlah sehelai baju . suka sangat sebabnya cuti sem ni aku tak bawak balik banyak baju pon , 

whateveritis aku happy go luckycuti sem ni
Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI