assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

14 Jun 2012

Techno SERAM

assalamualaikum ..

ternyata exam technology seramik tadi sangat menggerunkan aku . seram sejuk ank tahu keputusannya nanti . berapakah agaknya ?

lepas je exam tadi aku terus membuka nota untuk melihat jawapan . entah betul entah salah yang aku jawab tadi .haha . kemudian turun tangga sampai ke level LG untuk meneruskan projek akhir yg hampir siap dah. dengan GLAZE yang belum dicampur lagi .


gambar ni saje je .. heee.
ni bukti sayangkan TAP


Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI