assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

16 Jun 2012

mood : Lelah STUDY

assalamualaikum
:)


ini bukan malam lagi tetapi dah pagi dah kan ? ramai lagi tak tidur la ni . nak nak pelajar yang ngah exam .  lagi le tak tidur malam menghadap buku,nota nota dan sebagainya . Esok aku ade exam asas keusahawan dalam seni . Nota dia bapak banayk gila , ade ke patot masuk dari topik 1 sampai 10 . lagi lagi orang yang macam aku yang baru nak study ni kan , lagi lah gelabah bagai nak gila . segelabah mane pun tetapi masih dan sempat mengupdate blog . 


kepagian yang mengasyikkan ini aku STUDY reramai dengan sahabat sahabat aku bilik yang dipanggil 'bilik 24 cempaka' . Ini baru 1st paper kami kumpul same , kalau sem lepas hampir setiap paper kami belajar same same . seronok seronok :) . lagi satu time ni teringat pulak pasal abg yem .. korang nak tau apa yang di amksudkan denagn abg yem dak ? jab ek ...


lau nak tau meh usha ni : KLIK SINI


hahaha . kirenya kalau semester lepas hampir sitiap malam kami lepak bilik 24 jam ni . time nih la hubungan kami semua makin rapat kan . 


dah la korang . aku nak sambung study sat ha .....


besok pukul 230pm dah start exam .. wish me luck yoo ...
Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI