assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

25 Disember 2014

SENYAP

Assalamualaikum...

lama sunguh rasanya tak update ape ape kat sini ye.

nak kata busy tak jugak, nak kata tak busy dah pon tak jugak. Guane tu ?

after my graduation,

kerja kampung sekejab, at last terperuk dekat rumah merancang kejayaan tanpa tindakan,

ya, maju sungguh pemikiran macam gini ye kan?.... Almost three month lepak kat rumah.... buat kerja rumah, terperuk dalam bilik, parent balik kerja aku pon keluar bilik. Hee....

then, start buat balik resume sampai puas hati. Kerjanya tak apply apply lagi..

haiyaaaaa, what a boring story haaa yang aku tulis ni.

Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI