assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

25 Jun 2012

My turn

assalamualaikum .


hai kawan kawan . sesungguhnya sudah (25jun - 22jun = 3hari) aku tamat dari peperiksaan akhir :) Jadilah bolehlah aku bersuka riang gembira. Benda yang lebih indah ialah aku tidak perlu memikirkan tentang projek akhir kerana semuanya telah disemak dan dicatit markah , tinggal lagi untuk tahu keputusan je ni . see ? kekalutan pada muka masing masing .

sebahagian dari sahabar sahabat aku . yang lain sudah masuk tido na . jadi kami kami yang tinggal ni je yang bergambar bagai nak gila . Menanti detik kepulangan ke kampung sangat menyeksakan . dimana menghitung jari jemari dari hari ke hari . menghantar sahabat sahabat ke airport , sambil melambai lambai kesedihan kerana masih lagi di tempat orang . 

tidak megapa wahai teman teman sekalian ,sesungguhnya hari ini merupakan hari kejadian ,(la sangatkan) . Hari ini turn aku pulak untuk balik ke kampung halaman ku yang tercinta setelah berbulan bulan meninggalkannya . 
Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI