assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

05 Mei 2012

UNI life~

lama dah tak menaip dekat sini ha . rindu pulak . dek kerana asyik busy memanjang buat esaimen dan projek aku tinggalkan blog . ketandusan idea pun satu hal . banyak dah aku lalui sepanjang 2 sem ni . 
the best thing yang banyak mengajar erti hidup sepanjang kat sini ialah kawan ? nope ! sahabatlah ..
ramai , sebelas orang . macam macam ragam . tapi syok lah layan kepala masing masing . kalau sama jek karekter mesti bosan kan? 

act , aku sedang kekeringan duit . hah . belakangan ini banyak benau duit yang kena guna . sampai habis dibuatnya . then time duit dah tak dak lah tekak ni nak makan yang sedap sedap . wah . hebat rasenye hidup jauh ni .. belum lagi study luar negare ~ 

Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI