assalamualaikum
dalam hidup ini penuh dengan onak dan likunya,hidup jugak seperti roda kejab kejab kat bawah kejab kejab kat atas,kejab kejab suka kejab kejab duka,semua tidak sempurna ,kesedihan,kegembiraan rempah dalam kehidupan,ingat Allah~ DIA pasti akan membantu kita walaumacammane sekalipun

06 Mei 2012

it's hurt ~

sekian , terima kasih everybody
aku ada kawan yang akan tinggalkan uni sebab dia dah dapat tawaran kerja (MA) . huwaaa ... hampir 2 sem kami bersama .. lastly . dia amik keputusan untuk tinggalkan fotografi , fine art , unimas . gila babeng sedih ~


berat bahu memikul berat lagi hati untuk menerima  . ini lumrah kehidupan yang perlu diterima hakikatkan sepanjang bergelar manusia di atas muka bumi ini . walaupun kesedihan di rasai namun apakah lagi yang perlu dibuat selain pasrah dan radha dengan apa yang dia nekad ~


for my cute friend ,
             
             pemergianmu , ke alam pekerjaan memang mengejutkan kami . kerana kau langsung tak beritahu keputusanmu . so sad beb . now . you kata nak out from unimas . ah . isnin ni last kita semua berjumpa dalam kelas . so sad lagi . ini kenyataan yang kami perlu terima sebagai sahabat yang memahami . ini demi kebaikan serta masa hadapanmu yang jauh lebih penting . i wish you gud luck untuk alam dan fasa baru dalam hidupmu .semoga kita dapt berjumpa lagi . we will miss you wil ..



Catat Ulasan
 

COPYRIGHT 2015 © AZIAH ROSLI